Triumph Motorcycles
weerheerhugowaard

Voor het actuele weer bij ons in de buurt. (website gemaakt door Ron Louwrink) Bij DICX draait het vooral om kwaliteit in de rij-opleiding, daarom werken zij uitsluitend met uitstekend gekwalificeerde instructeurs, die zich optimaal voor u inspannen om u zo snel mogelijk te laten slagen voor het autorijbewijs of motorrijbewijs.

 

duikcentrum scubido
Hotel Sonnenblick is met stip het nummer 1 hotel aan de mosel in duitsland. Hier vind je alles wat je nodig hebt: Gezelligheid, goed eten, goede kamers, hele mooie routes (die je ook zo in je garmin of tomtom kunt zetten), scherpe prijzen en een supergastvrijheid. Duikcentrum Scubido voor al uw duikopleidingen en materiaal. Een persoonlijke benadering staat hier hoog in het vaandel.
mac tco               
Wilt U op de hoogte blijven van alle motorevenementen in de buurt kijk dan nu bij MAC alkmaar.                           Trail club Obdam                                             R&R Motorevents
batonrouge

niedorper motorclub

                Niedorpermotorclub

        

                Triumph riders

Baton Rouge is het adres om gezellig met je motorclub/vrienden naar toe te gaan om even een lekker rondje te rijden in de belgische ardennen.  
                  roadlogo.png  
Verkeersschool RoAD, de opleider voor rijvaardigheid voor auto en motor in Langedijk, Waarland, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Schagen Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving. Naast rijlessen voor het rijbewijs, ook de opleider voor meer rijvaardigheid, veiligheid en duurzaamheid. Meer rijvaardigheid door Regionale Vaardigheids Trainingen, trainingen op het circuit en in het buitenland(trainingen worden gegeven in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, noord-Portugal & Engeland).  

 


 

 

 


 

Deel deze pagina op:

Bel 0226 312162