Triumph Motorcycles
img_0288-4.jpg

Motorcentrum Bruurs is verkozen tot beste Triumph dealer van Nederland

Het dynamische en service gerichte dealerbedrijf uit Noord-Scharwoude is uitgeroepen tot best presterende Triumph dealer van Nederland.  

De uitreiking werd gedaan door niemand minder dan de huidige CEO van Triumph, Nick Bloor en zijn vader John, tijdens de Global Dealer Conferentie in Londen. Motorcentrum Bruurs sleepte de prijs in de wacht vanwege uitstekende prestaties op verschillende fronten, vooral klanttevredenheid speelt hier een hele grote rol in.

Mike Bruurs, eigenaar van Motorcentrum Bruurs hierover, "Wij zijn er met zijn allen zeer trots op dat we dit bereikt hebben en wij zullen ons uiterste best blijven doen om dit in de toekomst voort te zetten en  te verbeteren. Namens het team van Motorcentrum Bruurs willen we onze huidige klanten bedanken voor hun positieve recensies en heten we nieuwe klanten natuurlijk van harte welkom bij ons in de zaak."

Wij zijn er trots op om te vermelden dat wij één van de snelst groeiende Triumph dealers van Nederland zijn geworden.

Wij willen onze klanten hier voor bedanken.

Wij zullen er alles aan doen om deze positie te handhaven.

Wij zijn er trots op om te vermelden dat wij door onze klanten zijn benoemd tot één van de klantvriendelijkste motorzaken met één van de beste werkplaatsen van nederland.

Wij willen iedereen die een enquete heeft gekregen en ingevuld bedanken voor hun medewerking.

Wij zullen er alles aan doen om deze positie te handhaven.

Deel deze pagina op:

Bel 0226 312162