Winterstalling

Wilt u uw motorfiets tijdens de wintermaanden stallen? Dit kan bij Motorcentrum Bruurs. Uw motorfiets krijgt een dak boven zijn hoofd en de accu wordt bijgehouden met een druppellader zodat u van het voorjaar weer kunt rijden zonder startproblemen!
Voorwaarden:
  • De motorfiets stallen gaat geheel op afspraak en vol = vol. Stalling vanaf november tot en met maart mogelijk. De motorfiets dient geheel schoon te worden afgeleverd. De motorfiets wordt samen met u nagekeken op evt. schade en accu problemen. Bij afhalen dient u een aantal dagen van te voren contact met ons te hebben, zodat wij de motorfiets weer geheel klaar kunnen zetten voor gebruik.
Kosten:
  • De kosten voor het stallen zijn € 1,- per dag. Mocht u de motorfiets na maart ophalen, wordt er veertig euro per maand gerekend in verband met de drukte van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.
Reserveren:
  • Om te reserveren voor de winterstalling kunt u een mailtje sturen naar info@motorcentrumbruurs.nl onder vermelding van winterstalling of u kunt natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen op 0226-312162.

motor-scooterhoes-246-104-127-1-1.jpg

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!