01-09-2013

Nieuwe kleuren en updates voor de Triumph Classics

De Triumph Classics zijn een eerbetoon aan onze rijke geschiedenis en voeren de rijder terug naar vroeger tijden. In gedachten dan want de techniek en de rijeigenschappen zijn absoluut van nu. Door de mix van bruikbaarheid en de retro stijl winnen de Classics nog altijd aan populairiteit en zorgen voor steeds meer kleur op straat.

Voor het nieuwe modeljaar  komen we met een aantal opvallende nieuwe kleurstellingen waardoor de Classics nog meer zullen opvallen in het verkeer. Dit uiteraard wel op de stijlvolle en charmante wijze zoals u dat van Triumph gewend bent. Tevens zijn  ook de standaard uitlaten van alle Classics onder handen genomen en produceren deze meer en een mooier geluid. De koelvinnen op de cylinder en cylinderkop zijn verfijnder afgewerkt waardoor het karakteristieke motorblok meer in beeld komt. Daarbij zijn er op diverse modellen standaard accessoires gemonteerd zoals een handvat voor de bijrijder op de T100, T100 SE en Bonneville en een flyscreen plus verchroomde kettingkast op de Thruxton.

Ter ere van de populaire T140w TSS uit 1982, presenteren we voor het nieuwe modeljaar een Special Edition. Deze is uitgevoerd in de prachtige kleuren combinatie Jet Black en Lunar Silver, waarbij de tank en spatborden zijn voorzien van gouden pinstripes. De Bonneville T100 zal uitgevoerd worden in Crystal White in combinatie met het schitterende Aurum Gold, een kleurstelling die we in 1964 al eens gebruikte op de Bonneville. Daarnaast zal de T100 ook in geheel in het zwart worden uitgevoerd onder de naam T100 Black. Zowel de velgen, het stuur als diverse details zijn dan in het zwart afgewerkt waardoor de prachtige lijnen T100 nog meer in het oog springen.

De Bonneville krijgt naast de reeds bestaande kleur Phantom Black twee nieuwe kleuropties, Lunar Silver en de two-tone kleurstelling Chrystal White/Sapphire Blue. De Scrambler zal verkrijgbaar zijn in twee nieuwe opvallende kleurstellingen, Matt Pacific Blue en Lunar Silver met Diablo Red. Daarbij zijn de velgen, het stuur en diverse details in het zwart uitgevoerd waardoor het ruige karakter van de Scrambler nog beter uit de verf komt.

De modeljaar 2014 Classics zullen vanaf september verkrijgbaar zijn bij uw Triumph dealer tegen onderstaande prijzen.

Bonneville: € 9.490,-
Bonneville T100: € 10.790,-
Bonneville T100 SE: €10.950
Bonneville T100 Black: 10.590,-
Thruxton : € 10.790,-
Scrambler: € 10.790,-
Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 0226 312162

© 2019 Motorcentrum Bruurs

| Sitemap | Contact

Website door Sigma Solutions