Triumph Motorcycles

OVER TRIUMPH

Born, bred and proud to be British. Met meer dan 100 jaar geschiedenis achter zich is Triumph als merk en bedrijf nog altijd  particulier eigendom. De motoren worden ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in hun eigen fabriek te Hinckley. Een van de meest geavanceerde fabrieken ter wereld gevestigd in het hart van Engeland.

 

Triumph staat sinds jaar en dag bekend om haar onderscheidende karakter en historie door het maken van motoren die tot echte klassiekers behoren. Dit doen zij nog altijd ! De inspiratie en passie die ten grondslag stond aan de geboorte van de iconische Bonneville zorgt nog altijd voor waanzinnige motoren als de Rocket III en Speed Triple.

 

VISIE

Triumph is erop gefixeerd motorfietsen van uitstekende kwaliteit te produceren.
Motorfietsen die zo intuïtief en opwindend zijn, dat zij het beste weten op te roepen bij elke motorrijder die erop rijdt.
Wij jagen hetzelfde doel na als u: de perfecte rijbeleving.

De medewerkers bij Triumph zijn motorrijders. Dus wanneer zij een mogelijkheid zien om het rijplezier van een van de motorfietsen te verhogen, dan doen ze dat. Zien ze die mogelijkheid niet, dan veranderen zij niets.

Nooit laten zij zich leiden door de laatste bevliegingen en modieuze snufjes. Met een obsessief oog voor detail richten zij zich compleet op elk afzonderlijk onderdeel, materiaal, techniek en de tests die zij uitvoeren. Want zij weten; hoe meer energie zij in de ontwikkeling van onze motorfietsen steken, hoe meer rijplezier u eruit haalt.

Momenteel werken er zo’n 1000 man wereldwijd bij Triumph en zijn er vestigingen in Engeland, Amerika, Brazilië, Thailand, Maleisië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Sweden en Nederland. 

Lees meer over Triumph op de Triumph website

triumph-motoren-street-twin.jpg

Deel deze pagina op:

Bel 0226 312162