Triumph Chrome Collection

In navolging van de grote vraag naar de 2022 Gold Line limited editions, waarbij acht van Triumph's meest iconische modern classics fellere kleuren en prachtig met de hand afgewerkte kleurenschema's kregen, komt in 2023 de introductie van een nieuwe reeks van tien modellen in beperkte oplage; de Chrome-collectie. Elk van de tien nieuwe limited editions, die de legendarische Bonneville-reeks van Triumph en de wereldwijd toonaangevende Rocket 3 omvat, heeft een uniek Chrome Edition-schema, speciaal gekozen om het rijke erfgoed van elk model te weerspiegelen, en prachtig afgewerkt om de vermaarde reputatie van Triumph op het gebied van premium kwaliteit en uitzonderlijke detaillering te versterken. Samen met de opwindende prestaties, het neutrale rijgedrag en de moderne capaciteiten van de modern classics, combineren deze verbluffende specials hedendaags design met nostalgische echo's van de diepe en rijke geschiedenis van de Bonneville.

 

Deze exclusieve limited editions (*) zijn nu beschikbaar voor bestelling, zijn slechts één jaar beschikbaar en zullen vanaf eind 2022/begin 2023 bij dealers over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

 

(*) Rocket 3 R Chrome Edition, Rocket 3 GT Chrome Edition, Bonneville T120 Chrome Edition, Bonneville Bobber Chrome Edition, Scrambler 1200 XE Chrome Edition, Bonneville Speedmaster Chrome Edition, Thruxton RS Chrome Edition, Bonneville T100 Chrome Edition, Speed Twin 900 Chrome Edition en Scrambler 900 Chrome Edition

Meer info